Tipje van de sluier

Welkom!

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar de mensen achter www.welkomstborden.nl. Wij stellen ons graag voor!

Wij zijn Jean & Daniëlle Tarée. Op 28 juli 2018 zijn wij getrouwd. Onze trouwdag was voor ons zo bijzonder, magisch en ongelooflijk speciaal. Niet alleen door een droomjurk, prachtige locatie en waanzinnig leuke gasten, maar ook doordat wij het belangrijk vonden om aandacht te besteden aan de kleinste details.

Het lijkt onzinnig of overbodig, maar dat is het niet. Integendeel, juist de kleinste details maken de bruiloft tot een geheel en net even wat persoonlijker. Tot onze dag. Voor één keer. Voor eeuwig.

Wij geloven dat bijzondere dagen om bijzondere details vragen

Eigen ontwerp

Zo wilde Daniëlle een welkomstbord bij de entree, maar de welkomstborden die online verkrijgbaar zijn, waren niet helemaal naar onze wens. Naast onze namen wilden wij graag meer elementen verwerken in ons welkomstbord.

Totdat Jean op een dag de volgende opmerking maakte: ‘waarom ontwerpen we het niet zelf?’. Zo ontstond een welkomstbord met een door ons zelf ontworpen logo, bloemen, namen, trouwdatum en locatie. Om het helemaal eigen te maken, hebben we in ons huwelijkslogo de Tindervlam verwerkt en staan onze ‘swipe’ foto’s er ook op.

Custom made

Tijdens onze huwelijksreis is het idee ontstaan om welkomstborden te ontwerpen voor mensen die willen trouwen. Wij willen dit magische gevoel doorgeven aan andere koppels. We hebben onze krachten gebundeld. Jean is creatief en ondernemend, Daniëlle kritisch en gedreven.

Samen werken houdt ons scherp en is het ingrediënt voor succes! Wij zijn eerlijk naar elkaar en ontwerpen net zo lang tot de klant tevreden is. Wij willen ons onderscheiden door koppels een ruime keuze aan welkomstborden te bieden en de mogelijkheid om wensen in te sturen door middel van een ontwerpverzoek.

Iedere bruiloft is uniek en vraagt om een uniek ontwerp op maat. Wij bieden de aanstaande bruid en bruidegom de mogelijkheid zelf mee te denken met het ontwerp.

Wij zijn van mening dat een speciale gebeurtenis niet te vatten is in een standaard format.  Wij bieden daarom de mogelijkheid om een volledig ‘custom made’ verzoek in te dienen. Op deze manier hopen we zo veel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan. Vergeet niet dat je ons mag benaderen voor ieder verzoek. 

Trouwen doe je tenslotte maar één keer.

Niet half, niet goed, maar overtreffend.

Mr. & Mrs. Tarée

Voor de liefde & met liefde gemaakt