VERZENDINFORMATIE

Levertijd van de bestelling
Bestellingen die wij ontvangen worden per e-mail bevestigd binnen 24 uur. De ontwerper gaat met uw bestelling aan de slag. U ontvangt binnen 48 uur na het plaatsen van de bestelling een proefversie van het welkomstbord. Na akkoord van klant op de proefversie wordt de bestelling in behandeling genomen en wordt uw welkomstbord geproduceerd. De levertijd van de productie bedraagt ongeveer 4-5 werkdagen. De verzending bedraagt 1-2 werkdagen, afhankelijk van de bestemming.

Wij doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te leveren. Wij zijn echter voor een deel afhankelijk van onze vervoerder. In een enkel geval kan er hierdoor vertraging optreden.

Met welke vervoerder versturen jullie de pakketten?
Binnen Nederland maken wij gebruik van DHL.

Kan ik de status van mijn bestelling bekijken?
Het is mogelijk om de status van jouw bestelling te bekijken via jouw eigen account.

Wat heeft invloed op het bestelproces?
Het liefst willen wij zo snel mogelijk een gepersonaliseerd welkomstbord afleveren. Wij vinden daarnaast ook belangrijk om met zorgvuldigheid en aandacht aan onze ontwerpen te besteden. Door een controlemoment in het bestelproces in te bouwen (klant accordeert proefversie), weten we zeker dat we voldoen aan de verwachtingen van de klant en hopen we deze uiteraard te overtreffen.