Bestellen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Het is gemakkelijk en veilig om een bestelling te plaatsen via onze webshop. Indien je voor een ontwerp kiest van Welkomstborden.nl klik je op het gewenste artikel en geef je tijdens het bestelproces jouw persoonlijke wensen (namen & datum) door aan ons. Jij ontvangt binnen 24 uur een orderbevestiging. Wij starten daarna het ontwerpproces en binnen 48 uur ontvang je van ons een proefversie. Deze proefversie wordt na jullie goedkeuring in productie genomen. De verzending duurt ongeveer 4-5 werkdagen.

Hoe werkt een 'custom made' verzoek voor een welkomstbord?

Het is mogelijk om een exclusief welkomstbord te laten maken door onze ontwerpers. Stuur een ontwerpverzoek in via ons contactformulier en geef jouw wensen aan. Je ontvangt binnen 24 uur een orderbevestiging. Wij starten daarna het ontwerpproces. De duur van het ontwerpproces is afhankelijk van de wensen van de klant. Zodra wij het ontwerp klaar hebben, sturen we een proefversie op. Deze proefversie wordt na jullie goedkeuring in productie genomen. De verzending bedraagt ongeveer 4-5 werkdagen.

Welke betaalmethodes zijn er?

Het is bij ons mogelijk om te betalen met iDEAL, Paypal, creditcard en overboeking.

Hebben jullie een winkel?

Wij hebben helaas geen winkel. Het is op dit moment (nog) niet mogelijk om een welkomstbord te bekijken. Ieder welkomstbord is persoonlijk en wordt exclusief voor de klant ontworpen en naar de klant verzonden.

Verzenden

Hoe lang duurt het verzenden van een welkomstbord?

Het verzenden van een welkomstbord duurt ongeveer 4-5 werkdagen. Wij verzenden onze welkomstborden in een beschermde verpakking via DHL. Het ontwerpproces kan een aantal dagen of weken in beslag nemen. Dit is afhankelijk van de wensen van de klant.

Hoe lang duurt het verzenden van een houten ezel?

De verzending van een houten ezel bedraagt 2-3 werkdagen. Wanneer je de houten ezel in combinatie met een welkomstbord bestelt, worden beide artikelen samen verzonden en kan de levertijd 4-5 werkdagen bedragen. Onze houten ezels zijn snel en gemakkelijk te plaatsen doordat ze licht van gewicht zijn en uitschuifbaar.

Ontvang ik een Track & Trace nummer?

Wij verzenden onze artikelen via DHL. Je ontvangt van ons een track & trace nummer zodra je bestelling is verzonden.

Retourneren

Welke artikelen komen in aanmerking voor retourzending?

Het is mogelijk om niet-gepersonaliseerde artikelen te retourneren. Onze welkomstborden worden speciaal ontworpen voor iedere klant met specifieke wensen. Het is daarom niet mogelijk om gepersonaliseerde artikelen te retourneren. Wij vermelden dit op iedere productpagina.

Voor meer informatie bekijk ons retourbeleid.

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Stap 1: Neem contact met ons op via het contactformulier om het artikel aan te melden voor retourzending.

Stap 2: Doe de producten die je retour wilt zenden terug in een stevige doos.

Stap 3: Voeg het retourformulier toe.

Stap 4: Stuur het pakket naar ons toe.

Stap 5: Bewaar je bewijs van retourzending goed.

Stap 6: Wij nemen jouw retour in ontvangst en regelen de afhandeling.

Voor meer informatie bekijk ons retourbeleid.

Wie betaalt de kosten van de retourzending?

De klant betaalt de kosten voor het retourneren van artikelen die in aanmerking komen voor retourneren conform ons retourbeleid.